Privacyverklaring Alice Rientjes

Bescherming persoonsgegevens:

Ik neem de privacy van persoonsgegevens serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Alice Rientjes De Rijpgracht 9-3
1056 XP Amsterdam
KvK: 30249090
BTW: NL104875136B01
IBAN: NL 12 ABNA 0595 8799 77

Om welke gegevens gaat het?

Alleen wanneer je hebt aangegeven dat je e-mails van mij wilt ontvangen, een afspraak hebt aangevraagd, een training/coaching van mij hebt gehad, of een contactformulier hebt ingevuld, zal aan jou gevraagd worden, telefonisch, via mail of tijdens de sessie, naar je persoonsgegevens. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam en eventueel je bedrijfsnaam
  • Woonadres en/of bedrijfsadres
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer

Met welk doel worden jouw persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden: – Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van e-mails en voor het registreren van onze afspraak. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via jou. – Je voor-en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer die je opgeeft, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Hiermee voldoe ik aan de eisen op grond van de Wet AVG.

Jouw gegevens

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn e-mails, je hebt aangemeld voor een afspraak of wanneer je een contactformulier hebt ingevuld en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door een replay te sturen met de vermelding geen mails meer te willen ontvangen.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Google Analytics

Google Analytics gebruiken ik als statistiekenpakket. Dit doe ik omdat ik heel graag wil weten hoe de bezoekers mijn website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Uiteraard wil ik niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Social Media

Ik wil het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons op mijn site.

Links

Op de website van alicerientjes.nl kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De gegevens in ons systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. Laatste versie 19 november 2021.