De verbonden adem

Hoe dieper je ademt, hoe meer jij je ware potentie kan leven

Je adem heb je altijd bij je en je lichaam is altijd in het hier en nu. Het is een geweldige tool om jezelf uit je hoofd te halen en in dit moment te zijn. Aanwezig bij dat wat er nu is. Door te ademen kun je beter worden in voelen. Met de verbonden ademtechniek open je de weg naar je lijf en je gevoel, maar ook naar je onderbewustzijn. Daar waar je de dingen zo keurig hebt opgeborgen om ze niet te voelen en waar je mooie overlevingsstrategieën voor hebt ontwikkeld om met ongemak om te gaan of om je niet kwetsbaar op te stellen. Op een gegeven moment werkt het niet meer en komt er het verlangen om jezelf te zijn. Je adem is een prachtige manier om die weg terug te maken naar wie je écht bent, maar ook om door die oude gevoelens heen te ademen, de weg vrij te maken voor je zielsmissie.

We kunnen het allemaal bedenken, maar je lichaam liegt nooit.
Voor heel veel mensen een fijne manier om niet te hoeven praten, maar gewoon te doen en te zijn en toch te helen en de verbinding met ons hart weer te maken. De verbonden ademtechniek werkt op alle lagen, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.
Het kan in een 1 op 1 sessie of in een ademcirkel. Ik adviseer je sowieso om eerst een keer alleen te komen zodat ik jouw adempatroon goed kan observeren en je kan helpen om de juiste ademtechniek aan te nemen. Ademwerk is helaas niet geschikt voor mensen met een psychotische of epileptische aanleg.

Data Ademcirkels

Op dit moment organiseer ik tijdelijk geen ademcirkels, omdat ik veel retreats aan het geven ben, waardoor de avonden al gevuld zijn.

In april / mei zal ik weer een aantal data plannen om samen te ademen en te verbinden.

Je kunt je aanmelden via de onderstaande button of stuur een mail naar post@alicerientjes.nl of een appje naar 06-10343352
Investering is 40 euro voor  een sessie van 2 tot 2,5 uur.