Hoe cliënten mijn sessies ervaren

Zoek je een coach voor persoonlijk en systemisch werken dan kan ik je Alice van harte aanbevelen!

Alice heeft mij meerdere keren begeleid zowel individueel als in een groep. Haar begeleiding heeft me enorm geraakt. Alice brengt veel vertrouwen en liefde in de ontmoetingen, helpt met de juiste vragen en interventies en brengt met veel moed ook haar eigen thema’s in. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik bij mezelf kon kijken waar ik nog niet eerder gekeken had en ik heb daardoor nieuwe inzichten gekregen die ik nog dagelijks met me meedraag. Zoek je een coach voor persoonlijk en systemisch werken dan kan ik je Alice van harte aanbevelen.
Alice Read
Organisatieadviseur & Mindfulnesstrainer
Owner & Founder SoulSearchers

Haar rijke achtergrond aan opleidingen kan je supporten op elk punt in je leven. Invoelend en met humor gaat ze met je op pad.

Alice is een wijze vrouw, haar stralende voorkomen en helderheid voel je in de sessies. Ze gaat met je op onderzoek, ze voelt met je mee waar je op dit moment in je leven bent en wat je volgende stap naar heling en groei is. Daardoor kan elke sessie volledig anders zijn. Haar rijke achtergrond aan opleidingen kan je supporten op elk punt in je leven.
Invoelend en met humor gaat ze met je op pad. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Fenneke Dam
Ademwerk

“De sessies bij Alice hebben mij een dieper inzicht in mijzelf gegeven. Zowel de coaching, de opstellingen als het ademwerk.”

Anita Mulderij • voedingscoach
“Mede door de professionaliteit en de liefdevolle begeleiding van Alice heb ik geleerd meer van mijzelf te gaan houden.”
Jan Stork • pensionaris

Het voelde alsof er in een korte tijd een hoop opgeruimd was wat ik niet langer nodig had. Ik voelde lichter en zachter en veiliger in mezelf.

De familie opstellingen die ik bij Alice heb gedaan gaven mij direct veel inzichten en helderheid over bepaalde patronen die terugkerend in mijn leven aanwezig waren. Daardoor ontstond snel meer ruimte en een vrijer gevoel in de thema’s waar deze patronen zich afspeelden. Ik ervaar sinds de sessies ook een nog dieper respect en bewondering voor alle mannen en vrouwen in mijn familie die me voor gegaan zijn. Een dankbaarheid voor alles wat ze voor mij hebben gedaan.
Ter aanvulling van 1 van de opstellingen heb ik bij Alice een ademsessie gedaan wat een fijne aanvulling was. Het voelde alsof er in een korte tijd een hoop opgeruimd was wat ik niet langer nodig had. Ik voelde lichter en zachter en veiliger in mezelf.
Alice is een liefdevolle wijze vrouw waarbij ik me direct veilig en op mijn gemak voelde. Haar grote hart en lichte energie zijn heel voelbaar en met haar intuïtie weet ze precies de juiste snaar te raken. Ze weet je heel snel in diepe lagen van jezelf te brengen en je er op een fijne zachte manier door heen te begeleiden. Het voelde heel vertrouwd. Ik ben ontzettend dankbaar voor het traject dat ik bij Alice heb mogen doen en kan het iedereen aanraden!

Anita Mulderij
voedingscoach

De coaching van Alice heeft mij geleerd mijn stem te gebruiken op een manier waardoor ik meer gehoord word.

De sessies bij Alice hebben mij een dieper inzicht in mijzelf gegeven. Zowel de coaching, de opstellingen als het ademwerk.
Mede door de professionaliteit en de liefdevolle begeleiding van Alice heb ik geleerd meer van mijzelf te gaan houden. De opstellingen tijdens de sessies hebben mij meer inzicht gegeven in wie ik ben en geleerd in het nu te leven. Hierdoor (evenals bij ademsessies) zijn diepere lagen in mijzelf blootgelegd waardoor ik meer in staat ben de dingen met aandacht en meer bewustzijn te beleven. Het heeft mij op een ander niveau van leven gebracht.
De coaching van Alice heeft mij geleerd mijn stem te gebruiken op een manier waardoor ik meer gehoord word. Door een andere manier van ademhalen praat ik rustiger en kan ik ook beter luisteren. De liefdevolle en geduldige begeleiding hierbij is essentieel geweest.

Jan Stork

“Een familieopstelling zorgt voor beweging en verandering in je leven.”

Kim van den Hurk

“Alice creëert een atmosfeer waarin jij je, veilig en vertrouwd voelt, waarin jij je thuis voelt, je kan openstellen en je kwetsbaarheid kan tonen.”

Anne Kleefstra

Liefdevol en aandachtig heeft zij mij geleerd naar mijn lichaam te luisteren, mijn vrouwelijkheid te ontdekken.

Alice creëert een atmosfeer waarin jij je, veilig en vertrouwd voelt, waarin jij je thuis voelt, je kan openstellen en je kwetsbaarheid kan tonen. Ze luistert aandachtig en is krachtig en doortastend in haar leiding door de sessie heen, zodat je echt op een intense manier kennis kan maken met jezelf. Liefdevol en aandachtig heeft zij mij geleerd naar mijn lichaam te luisteren, mijn vrouwelijkheid te ontdekken en echt mijn eigen keuzes te maken en eigen weg te bewandelen. Onvergetelijk en waardevol proces waarin ik zoveel over mijzelf heb mogen leren. Dank je wel Alice!
Anne Kleefstra
Maastricht

Het is prachtig en het is een groot cadeau om aan jezelf (of een ander) te geven!

Een aantal keer heb ik een familieopstelling bij en met Alice gedaan. Het is keer op keer zo bijzonder wat er gebeurt tijdens zo’n sessie, welke verbanden er worden blootgelegd en hoe diep dit doorwerkt in het systeem en hoe helend het is om een opstelling te doen. Het is prachtig en het is een groot cadeau om aan jezelf (of een ander) te geven! Een familieopstelling zorgt voor beweging en verandering in je leven.
Daarnaast ben ik onwijs dankbaar voor Alice, als vriendin, en tijdens dit soort sessies als coach. Want tijdens zo’n sessie is zij mijn coach en ook dat voelt dan perfect kloppend. Alice werkt heel afgestemd en voelt feilloos aan wat je nodig hebt, telkens ben ik weer verbaasd hoe goed ze ‘dingen’ die in de lucht hangen kan benoemen en hoe veilig het is om mezelf open te stellen en alles er te kunnen, mogen en durven te laten zijn. Ik raad Alice van harte aan, geef jezelf een sessie bij haar cadeau, want dat is echt een cadeau!

Kim van den Hurk
Personal Trainer