SINGING

Hoi, ik ben Alice en ik zing. In een lied kan ik het allerbeste vertellen wat ik voel, wat ik zie en hoe het leven voor mij en om mij heen is.

In mijn studies onderzocht ik vele zangtechnieken, muziekstijlen, woorden, emoties en de diepere lagen van het leven, waarin muziek voor mij een hele belangrijke rol speelt.

Ik denk dat dit terug is te horen in mijn werk, dat de taal de muziek mag voeden en de muziek de taal, en de liedjes de mensen. Dat de liedjes mogen troosten, moed mogen geven een gevoel van herkenning of gewoon om blij van te worden. Om te voelen, omdat muziek je helpt herinneren aan wie je oorspronkelijk bent.

Ik zing in het theater, bij jou in je huiskamer, op een congres, in een weiland, op je huwelijksceremonie of op een begrafenis. Van het Ave Maria tot een Portugese Fado, van kleinkunst tot mijn eigen liedjes. Ik werk samen met pianist en gitarist Eelco Menkveld.

Onze opdrachtgevers waarderen onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit, omdat we meedenken met het event.

Wij zijn te boeken als duo, informeer naar de mogelijkheden.

“Ontroerend, meeslepend… een Carréwaardige voorstelling” Theater in de Kamer
***
“Ik moet je bekennen, jouw vertolking ontroerde mij zeer. Ik kon het niet droog houden, volop tranen.. prachtige warme stem.. de tekst.. was echt slikken” Jan
***
“Zoiets maakt je echt blij” Peter
***
“Wat een prachtige voorstelling! Met snedige teksten, verrassende wendingen en ontroerende liedjes. Twee jonge, enthousiaste mensen die theater maken vanuit hun hart…DANK!!!” Ria