Familieopstellingen & Ademwerk (Training)
19 mei 2019
10:30 am
Amsterdam
http://www.cliffordstudio.nl/

Op deze dag gaan we de diepte in, we werken met verschillende opstellingsvormen en ademtechnieken (verbonden adem), zo ontdek je nieuwe delen, patronen en systemen in jezelf waarvan je je wellicht nog niet bewust was, maar die je onbewust wel hebben gedreven.

We kunnen alleen dat loslaten waar we ons bewust van zijn.

Een familieopstelling is een transformerende ceremonie, ze maken blokkades zichtbaar en je leert (weer) luisteren naar je lichaam, intuïtie en gevoel. Mensen ervaren het als een grote schoonmaak en voelen zich heel bevrijd en opgeruimd na een opstelling. Deze manier van werken kun je niet begrijpen met je hoofd, maar je kan het wel voelen. Door de tot nu toe onderdrukte emoties en verborgen verhalen uit jezelf en je familiesysteem te erkennen en te doorvoelen komt er weer ruimte voor wie jij werkelijk bent.

De ademtechnieken waar we mee werken, openen de deuren naar ons onderbewustzijn, daar waar alles van jezelf opgeslagen ligt. Door je adem tijdens een ademsessie te verbinden maak je een eenheid van je in- en uitademing. Zo kan je dat wat je niet meer dient loslaten om ruimte te maken voor iets nieuws. In de volledige acceptatie van dit proces kan heling plaatsvinden. Ontspan, adem en wees aanwezig bij wat er gezien wil worden, zodat je het leven kan ervaren in al zijn facetten.

Je verbindt als het ware het licht in jezelf met de donkerte in jezelf, er is geen dag zonder nacht, er is geen inademing als je niet eerst hebt uitgeademd.

Verlang jij ernaar om je te laten dragen door het systeem van je familie?  Wil jij weer voelen wie jij werkelijk bent en vanuit daar volledig in je leven stappen, geef je dan nu op bij alicerientjes@hotmail.com

Wanneer: 19 mei
Waar: Cliffordstudio Amsterdam
Tijd: 10.30 – 17.30
Lunch: potluck, iedereen neemt wat vegetarisch mee om samen te delen.
Teachers: Fenneke Dam www.ademwerk.nl en Alice Rientjes www.alicerientjes.nl

Wat levert het jou op?

  • Diepe verbonden ademhaling
  • Verbinding met je lijf en je adem
  • Doorbreken van oude patronen en blokkades
  • Leren je gevoel & intuïtie te vertrouwen
  • Uit je hoofd, naar je hart en essentie
  • Meer levensenergie
  • Blokkades worden omgezet in krachtbronnen
  • Verbinding met je je ware zelf

Investering: 111,- euro (incl btw)

Aanmelden of vragen mail naar: alicerientjes@hotmail.com
Er is maar plek voor 12 personen, dus geef je snel op.