COACHING

Je hebt elke dag opnieuw een keuze hoe je je leven wil leiden. Soms is het goed om daar bij stil te staan en bij jezelf naar binnen te kijken. Soms is het noodzakelijk en word je gedwongen door het leven met pijnlijke situaties, maar vaak ook door fysieke klachten, bv rugpijn, ziekte of een burn out. Je lijf laat je dan voelen dat je niet langer zo door kan gaan. Ben jij aan het leven of aan het overleven? Kies jij voor liefde of kies jij voor angst? Voel je nog het verschil tussen hoofd en hart? Hoe wil je leven en neem je daarin je verantwoordelijkheid? Daar kun je hulp bij vragen. Je bent helemaal goed zoals je bent, maar door bepaalde levensomstandigheden ben je daar misschien heel anders over gaan denken. Het kan dan zo dienend zijn om je zorgen, angsten of twijfels uit te spreken. Iemand die naar je luistert, met je meekijkt en je helpt herinneren aan wie je echt bent. Maar jou ook helpt om de minder leuke dingen van jezelf en van het leven te omarmen en accepteren. Ik kijk graag met je mee en wil je helpen herinneren aan je eigen kracht, inzicht geven in (beperkende) overtuigingen en gedachtepatronen. Ik kan je helpen bij:

 • Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
 • Emotioneel stem&lichaamswerk, weer leren voelen
 • Systemisch werk (familieopstellingen / systemisch opstellen)
 • Innerlijk kind werk, je creativiteit en oorspronkelijkheid weer toelaten
 • Grenzen leren voelen en aangeven
 • Faalangst / onzekerheid
 • Stem & presentatie coaching
 • Verbinden met jezelf en van daaruit met de ander
 • Aanwezig zijn in het hier en nu
 • Hoofd en hart in balans brengen
 • Depressie (is onderdrukken), je gevoelens en verlangens weer toestaan en leren uiten.

STEMEXPRESSIE & STEMBEVRIJDING
Je stem is een prachtige manier om weer met al je delen van je ziel en je persoonlijkheid in contact te komen. Door te klinken kun je weer ruimte innemen, angsten onder ogen komen, je uiten en kun je weer verbinden met wie je oorspronkelijk bent. Onze keel is de verbinding tussen hoofd en hart, tussen gedachten en gevoelens. Met onze stem kunnen we daar geluid aan geven, maar hoe vaak blijven de woorden steken en zetten de tranen zich vast in onze keel. Die opgeslagen emoties (positief en negatief) vragen om bevrijding.

TRAININGEN & WORKSHOPS
Ik ben verbonden aan Speak to Inspire als stem & presentatiecoach . Ik geef trainingen in verbinding en mindset en organiseer familie- en bedrijfsopstellingen samen met mijn zus Lilian Eykelkamp van Business Flow.  Samen met Fenneke Dam van Ademwerk organiseer ik de workshop Awake your soul,  adem & stem. In oktober 2018 starten wij met een 8 weeks programma ‘Oefenen in Aanwezigheid’. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Wees welkom voor een kennismakingssessie, zodat we samen een passende vorm voor jou kunnen vinden.