COACHING

Je hebt elke dag, in elk moment opnieuw de keuze hoe je wil leven. Soms is het goed om daar bij stil te staan en bij jezelf naar binnen te kijken. Soms is het noodzakelijk en word je gedwongen door het leven met pijnlijke situaties, maar vaak ook door fysieke klachten, bv rugpijn, ziekte of een burn out. Je lijf laat je dan voelen dat je niet langer zo door kan gaan. Ben jij aan het leven of aan het overleven? Kies jij voor liefde of kies jij voor angst? Voel je nog het verschil tussen hoofd en hart? Hoe wil je leven en neem je daarin je verantwoordelijkheid? We voelen vaak wel dat er iets moet veranderen en het is goed om daar hulp bij te vragen.  Je hoeft het niet alleen te doen. Je bent helemaal goed zoals je bent, maar door bepaalde levensomstandigheden ben je daar misschien heel anders over gaan denken. Het kan dan zo dienend zijn om je zorgen, angsten of twijfels uit te spreken. Iemand die naar je luistert, met je meekijkt en je helpt herinneren aan wie je echt bent. Maar jou ook helpt om de minder leuke dingen van jezelf en van het leven te omarmen en accepteren. Ik kijk graag met je mee en wil je helpen herinneren aan je eigen kracht, de liefde in jou, je begeleiden om meer bewust in het leven te zijn, je weer dichterbij jezelf te brengen en zo meer rust te ervaren. Ik werk met de volgende methodes:

  • Emotioneel lichaamswerk, (weer leren) voelen en bewust worden van gedrag, gedachtes en gevoelens dmv het fysieke lichaam. Daar waar het niet stroomt, weer leven & levensenergie brengen.
  • Familieopstellingen, rust en ordening brengen in het familiesysteem en daardoor in je leven. Je eigen plek innemen en voelen naar wie je loyaal bent en die oude patronen doorbreken. Weer leren vertrouwen en kunnen leunen.
  • Ademwerk, de verbonden ademtechniek. Adem is leven. Als we de kwaliteit van onze adem verbeteren, verbeteren we ons leven. Het helpt je bewuster te zijn in elk moment, het helpt je thuis brengen bij jezelf. Je werkt op verschillende lagen in jezelf, mentaal, emotioneel, fysieke en spiritueel.
  • Stemexpressie, je uiten en je ruimte innemen, verbinden tussen hoofd en hart, oefenen in communiceren wat er van binnen leeft. Die brok in je keel weer vrij maken.

In een coachingstraject combineer ik al deze methodes, afhankelijk van de hulpvraag. Je kunt ook een losse sessie boeken voor 1 van deze methodes.

Coachings kunnen ook online worden gedaan, zelfs een familieopstelling. Deze sessies doe ik via Zoom en zijn 11% goedkoper.

TRAININGEN & WORKSHOPS
Naast mijn eigen praktijk ben ik ook verbonden aan Speak to Inspire als stem & presentatiecoach. Naast coachings geef ik ook trainingen in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en organiseer ik samen met mijn zus Lilian Eykelkamp van Business Flow familie- en bedrijfsopstellingen.

Wees welkom voor een kennismakingssessie.
Voor de tarieven en de locaties kun je hier terecht